Hieman sitä muuntelin ja laitoin jokaiseen vuokaan ½ minipätkispalan.
Ja taas kokeilusta viisastuneena, seuraavalla kerralla murustan tai sulatan ne taikinan sekaan! Tuli nimittäin melkoinen kraateri keskelle jokaiseen..
Mutta maku oli todella hyvä ja pätkiksen makuinen, eli suosittelen!
Ja nyt kun kuvien laitto taas toimii niin tässä on parempi kuva!
Kuorrutus tomusokeri-sitruunavesiseosta.
Osassa sydänkoristeita (ei kuvissa) ja marsipaanista tehtyjä kukkasia, nuo oli kivan näköisiä mielestäni!
Tässä vielä ohje:
2 munaa
2,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g sulaa tai juoksevaa margariinia
ja halutessasi n. 100 g tummaa suklaata
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne, sekä sula rasva varovasti sekoittaen taikinaan. Melko isohkoiksi paloiksi rouhitun suklaan voit lisätä taikinaan joko tässä vaiheessa, taikka sitten kun olet laittanut taikinan muffinssivuokiin (näin tulee tasapuolisempi jako...). Paista 225 lämmössä n. 10 minuuttia.
Kommentit