Päivitystä taas. :)

Suklaakakku tällä kertaa.
1963952.jpg
Pohja (3m) paistettu 20cm irtopohjavuoassa, täytteenä reilusti persikkaa ja mango-passionmousse.
Päällä suklaaganache ( 1dl kermaa, 120g suklaata, voita )
ja samassa vinkki niille jotka sotkevat suklaakuorrutuksen kanssa
(tätä samaa voi käyttää kinuskikuorrutteen teossakin ihan hyvin ).

Minä laitan kuorrutteen kakun päälle niin, että täytetty kakku on vuokassaan.
Kas näin:
1963954.jpg

Ei valu yhtään kakun reunoille tai kakkupapereille, ja jos tykkää paksusta kuorrutteesta niin näin se onnistuu helposti :)

1964011.jpg

Reunoilla laktoositon kerma, joka uhkasi loppua kesken joten jäi vähän vajaaksi pursottelut :(  

Milloinkahan sitä oppii, että 3dl laktoositonta kermaa ei riitä millään samaan tapaan kuin 2½dl purkki Flora vispiä.. Minulla ei ainakaan mikään kuohukerma tms riitä, aina meinaa loppua kesken.Jos muistaisin tästä lähtien ostaa 1prk ylimääräistä..
1964012.jpg