Pohja 7munan, välissä valkosuklaa-mustikka sekä vadelma täytteet.
Sainpa pakkasesta marjat nyt käytettyä!
Kuva maalattu sokerimassalle.
Pursotukset flora vispiä, violetti osa sokericreme-vispi sekoitusta.
Pitkän väännön jälkeen tyttö suostui tähän väritykseen, se kun on viimeisen viikon hokenut että haluaa kakkuun MUSTAA KERMAA!! :O
Huihai, jos ei sentään ;)
-Edit-
Lisään täytteen ohjeen, joka on suora kopio MARIEn blogista
Täyte:
200g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
5 dl flora vispiä + 2 rkl sokeria
2 rkl kiehuvan kuumaa vettä
8 liivatetta
200g pakastemustikoita
200g pakastevadelmia
2tl sitruunamehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa sulaksi. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä suklaa ja tuorejuusto. Lisää kermavaahto. Laita tässävaiheessa pohjat valmiiksi pöydälle täyttöä varten. Sulata liivatteet kuumaan veteen, valuta ohkaisena nauhana suklaatuorejuustovaahtoon koko ajan sekoittaen. Ota puolet vaahdosta toiseen kulhoon. Lisää toiseen vaahtoon mustikat ja sekoita. Toiseen vaahtoon vadelmat ja sitruunamehu. Sekoita. Täytä kakkupohjat, sillä täyte hyytyy aika nopeasti jäisien marjojen takia.
Kommentit